Back to All Events

Super Yummy and Healthy N-Ice Creams and panacotta


Vill du lära dig tillaga glass till sommaren som får dig att flyga till himlen och tillbaka av en ren smakexplosion, men ändå är nyttiga för din kropp? och rawfood såser till glassen med smak av nutella? Då är detta kursen för dig. Vi lär dig tillaga raw glass och annan smarrig glass som gör både kropp och själ glad! 

Varmt välkomna till denna kurs som inspirerar dig till goda och hälsosam glass. Boosta din kropp med lycka, antioxidanter, vitaminer och massa nyttigheter som ger dig energi och stärker immunförsvaret. Svalka dej med en nyttig & super yummy glass!

Vi som håller i kursen är Victor och Marta. Marta driver varumärket Marta Go Free med glutenfria produkt tillverkning och är hälsoinspiratörer samt yogalärare som brinner för att hjälpa andra till ett bättre välmående. Victor är i grunden kickbox instruktör och träningsfantast som älskar att inspirera människor till en hälsosam livstil med mat och motion.

Vi avslutar kursen med en good glassig fika tillsammans!

Alla glass är veganska och fria från gluten, laktos och vitt socker. 

Pris för kurs och fika: 500 kr
Anmäl er till: marta.dellanna@outlook.com

Anmälan är bindande och betalas via Swish, swish-numret skickas till er mail när ni bokat er.

 

FB EVENT